Erhvervsdirektør i Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer, ser frem til, at Fredericia fortsætter udviklingen på det grønne område med salget af A/S Dansk Shell.

Mandag formiddag oplyser A/S Dansk Shell, at Shell Petroleum Company Ltd (Shell), har underskrevet en salgsaftale med PL ESG Denmark Co APS (Postlane Partners) vedrørende A/S Dansk Shell, Shells resterende downstream-forretning i Danmark.  Aftalen omfatter raffinaderiet i Fredericia samt lokale handels- og forsyningsaktiviteter.

»Frasalget sker i overensstemmelse med Shells globale strategi om at ændre vores portefølje og produkter for at opfylde vores kunders behov for renere energi,« siger Robin Mooldijk, Executive Vice President, Manufacturing. 

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer. (Foto: AVISEN)

Netop det med den renere energi er noget Kristian Bendix Drejer hæfter sig ved.

»Det er spændende, at vi fortsætter den positive og energiske udvikling på det grønne område,« siger han til AVISEN.

Omkring 260 personer, der i dag er ansat hos A/S Dansk Shell, vil fortsat være ansat i virksomheden under det nye ejerskab. Salget forventes afsluttet i andet kvartal 2021.

Om Postlane Partners:

Postlane Partners er et uafhængigt investeringsselskab indenfor vedvarende energi, der søger at erhverve og optimere energi- og infrastrukturaktiver med et miljømæssigt, socialt og corporate governance-fokus.  Postlanes udviklingsplaner for raffinaderiet omfatter co-processing af bioprodukter og vil også fokusere på grøn brint og potentialet for avancerede biobrændstoffer.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer