I starten af 2020 løftede Kristian Bendix Drejer sammen med byens politikere sløret for, at Fredericia skulle positioneres på landkortet indenfor energi- og klimaområdet. Det arbejde skrider frem, og med Lantmännens genanvendelsesanlæg i Taulov, er man for alvor i gang med at tiltrække virksomheder, der vil arbejde for energi, klima, bæredygtighed, men også med transport og logistik.

 »Det er en god dag. Jeg glæder mig over, at Lantmännen til årsskiftet åbner i Kongens Kvarter med et topmoderne genanvendelsesanlæg. Det passer perfekt ind i vores startegi, udvikling og fremtid. Det passer samtidig også ind i byens strategiske satsning på transport- og logistik. De bliver nu en del af det, vi er i gang med skabe i Fredericia. Det er en ren energisymbiose,« siger Erhvervsdirektøren og fortsætter: 

»Energi og klima er på alles læber i disse år, og med god grund. Som Lantmännen siger, så er den grønne omstilling kommet for at blive, og transformationen i Fredericia, der historisk var industriens højborg, er sat i gang. Jeg glæder mig til at følge arbejdet, og ikke mindst arbejde med virksomhederne, myndigheder, borgere og interessenter de kommende år. Det bliver virkelig stort for hele området.«

Læs også

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer