Sidste søndag sluttede håndboldsæsonen på banen for Fredericia Håndboldklubs bedste seniorhold. Uden for banen arbejdes der målrettet på at blive klar til den kommende sæson, hvor Fredericia Håndboldklub skal spille i en totalrenoveret håndboldarena med et nyt stort loungeområde med plads til klubbens samarbejdspartnere.

Organisatorisk er klubben ved at geare sig til de kommende år.  Som et led i Fredericia Håndboldklubs 2020-vision og gearing indtræder Erhvervsdirektør fra Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer i FHKs bestyrelse. Det glæder FHKs bestyrelsesformand, Bent Jensen.

”Kristian Bendix Drejer er en dygtigt erhvervsmand med et solidt netværk og en fremragende eksekveringsevne. Han har samtidig en række værktøjer, som vil styrke FHK organisatorisk i vores ambitioner om at komme tilbage i håndboldligaen,” udtaler Bent Jensen.

”Jeg er naturligvis stolt og beæret over, at , jeg får mulighed for at prøve kræfter med et meget ambitiøst projekt i rivende udvikling. Jeg elsker sport og netværk, og har fulgt Fredericia HK gennem flere år, og intensivt fra tilskuerrækkerne de sidste tre år. Jeg glæder mig til at blive en del af et visionært projekt fuld af nerve, entusiasme og en sport der samler Fredericia,” udtaler Kristian Bendix Drejer.

Jakob Frederiksen
Foto: Frank Cilius