Fredericia AVISEN kunne tidligere i dag fortælle, at Fredericia Kommune har indkaldt til et dialogmøde mellem Fredericia Spildevand og Business Fredericia. Det glæder Erhvervsdirektør for Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer.

Fredericia AVISEN lagde tirsdag morgen vejen forbi Port House, hvor Business Fredericia holder til på fjerde sal med en udsigt de fleste drømmer om. Her finder vi Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer, der er meget positiv omkring det dialogmøde som Fredericia Kommune har indkaldt til i august.

“Det er meget positivt, at vi er blevet indkaldt til et dialogmøde, hvor alle beslutningstagende parter i sagen er med sammen med mine medlemmer i Business Fredericia”, fortæller Kristian Bendix Drejer og fortsætter:

“Vi vil rigtig gerne være en del af løsningen på hele den her udfordring, så vi takker selvfølgelig ja til at deltage i dialogmødet. Vores medlemmer kender om nogen vigtigheden af trafik i området, så i Business Fredericia er vi meget glade for, at Fredericia Kommune og Fredericia Spildevand vil lytte til vores medlemmer”.

Der har været meget ballade om det gravearbejde der har fundet sted indtil nu, og det arbejde der er gravetilladelse til, men især det næste skridt med arbejde i krydset mellem Vejlevej og Indre Ringvej vil være katastrofalt, forklarer Erhvervsdirektør i Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer.

“Vejlevej og Strandvejen er to af de vitale veje ind mod Fredericia Centrum. Når man lukker noget af byens vigtigste infrastruktur, så vil det også få konsekvenser for både beboerne i området, men især for de erhvervsdrivende, der lever af den trafik der er mod byen”, lyder det fra Erhvervsdirektøren.

“Vi er glade for de tiltag der allerede er lavet i forbindelse med noget af det andet gravearbejde, og vi anerkender at det er nødvendigt arbejde. Nu ser vi meget frem til en konstruktiv dialog om hvordan vi får færrest mulige gener for de erhvervsdrivende i området så længe gravearbejdet finder sted”, fortsætter han.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d