Fredag morgen kom det frem, at Shell har afskediget ti procent af virksomhedens medarbejdere på raffinaderiet i Fredericia. Det ærgrer Erhvervsdirektør i Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer, der dog alligevel ser lidt fortrøstningsfuldt på situationen.

“Selvom man skulle tro det, så har det her jo ikke noget direkte med Corona at gøre, det vil jeg bare gerne lige slå fast”, indleder Kristian Bendix Drejer og fortsætter:

“Der er tale om en tilpasning af en virksomhed i forhold til det marked de agerer på, i dette tilfælde oliemarkedet. Så det er noget der nok alligevel ville være sket, Coronakrise eller ej”.

“Der er tale om 26 medarbejdere, hvilket ikke var det vi havde brug for lige oveni Coronakrisen, hvor der i forvejen er en forlænget kø foran jobcentrene. Desuden er det altid ærgerligt, når en virksomhed er nødsaget til at sige farvel til medarbejdere – og for medarbejderne bliver det aldrig en god situation”, fortæller Bendix Drejer.

“Men når det er sagt, så er de afskedigede medarbejdere en meget selvhjulpen og specialiseret arbejdskraft, så på den måde er jeg meget fortrøstningsfuld. Der er også en længere tidshorisont, for det er jo ikke sådan, at de er opsagt med dags varsel. Så det er først i de kommende måneder de her reelt står uden arbejde. Desuden skal vi huske, at der ikke kun er tale om lokale, men også medarbejdere fra andre kommuner. Så det er ikke kun Fredericia det her rammer, selvom det er trist uanset”, lyder det afslutningsvist fra Erhvervsdirektør, Kristian Bendix Drejer.

Læs også

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer