Lukketheden, “Vi er alle enige kulturen”, 7 år hvor alle partier har stemt for budgetforlig, afskaffelse af at borgerne kan stille spørgsmål til byrådsmøder, borgerdialogmøder hvor det guddømme er byrådspolitikerne, der stiller borgernes spørgsmål til politikerne, det minder jo om det gamle DDR. Den ene skandale efter den anden falder i øjeblikket ud af døren, “byrådsdøren” og skal dækkes ind med den ene undersøgelse efter den anden, nogle har ikke været deres opgave voksen. Man har en demokraticontainer hvor man som alm. borger ikke kan få et emne på bordet, ja det hedder demokraticontainer ironisk nok.

Hvem er de/var de erfarne lokalbyrådsmedlemmer.

Socialdemokratiet (Jacob Bjerregaard, Steen Wrist, Ole Steen Hansen, Bente Ankersen, Christain Bro, Lars Ejby Pedersen, Turan Savas og Søren Larsen)

Venstre (Christian Jørgensen, Pernelle Jensen og Kenny Brunn Olsen

Enhedslisten (Cecilie Roed Schultz)

DF (Susanne Eilersen og Inger Nielsen)

Når det kommer til Fredericia teater så kan man stille sig selv det spørgsmål, er det netop ikke et eksempel på at det såkaldte demokrati blev sat i stå, man har ofret store beløb på det teater de sidste 7 år, men har nogle byrådsmedlemmer ikke kørt deres eget løb ? hvor mange Fredericianer ønsker egentlig at bruge så mange penge på det teater? kan man kun gå på café hvis man skal i teater ? hvordan klarer café livet sig i byer der ikke har et Musicalteater ?

Christian Jørgensen fra Venstre gik ud og fortalte en historie om at Fredericianerne vil teateret, han sagde at det viste en postkortundersøgelse, en undersøgelse der viste sig at have en population på under 100 borgere, postkort der blev delt ud af 2 byrådsmedlemmer, der samtidig var/er med i en lukket Facebook gruppe der hedder “Vi vil teateret”. Objektivitet og statistisk evidens er på det groveste blevet sat til side. Når politikere begynder at manipulerer med fakta og fortæller historier de ikke kan dokumenterer, så begynder man at lege med demokratiet, det var jo sådan at det kørte i det gamle DDR, historien fra dengang vidste, at borgerne ikke var dumme.

Kenneth Jensen

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Niels Erik Graugaard
Niels Erik Graugaard
9 dage siden

Bliver du overrasket