32-årig Conor McGregor blev knockoutet mod Dustin Poirier i søndags, og med nu fem nederlag, fire på submission og en knockout, så er den ilter irlændings tid på den store scene måske ved at være forbi.

Den rapkæftede MMA-kæmper, Conor McGregor, var på papiret favorit mod Poirier, men amerikaneren fik ram på McGregor i anden omgang, hvor han blev knockoutet. Dermed fik Poirier revanche for nederlaget til McGregor tilbage i 2014, hvor Poirier blev sendt til tælling i løbet af første omgang.

Til gengæld fortsatte McGregor tendensen med at tabe som han nu har gjort i fire ud af de seneste seks kampe, hvor han har været i ringen. Det startede med et nederlag til Diaz i 2016, og så fulgte nederlag til Mayweather i 2017 og et igen til Nurmagomedov i 2018 og derefter meldte McGregor ud, at han ville indstille karrieren, men han kunne ikke holde sig væk.

Derfor blev det til en kamp mod Cerrone d. 19. januar 2020, hvor McGregor allerede i første runde fik bugt med ham, men i søndags gik det igen galt, da ireren blev nedlagt af Poirier. Derfor kan der nu stilles spørgsmålstegn ved, om McGregor er færdig i show business, hvor han ganske vist stadig tjener kassen på at stille op til kamp, men ireren har stadig et eftermæle at forsvare.

Conor McGregors MMA-karriere startede tilbage i 2007, hvor han fik sin debutkamp i en amatørkamp mod Ciaran Campbell, hvor han sejrede efter teknisk knockout i første omgang. Efter at blev han professionel og skrev kontrakt med Cage of Truth. Den profesionelle debut fik McGregor som 19-årig og fra 2011 begyndte han en stime på 14 sejre i træk, hvor kun den ene var på dommerafgørelse. I 2012 vandt McGregor både CWFC’ fjervægts- og letvægtstitler, som gjorde ham til den første MMA-udøver, der havde titler i to divisioner på samme tid. 

I februar 2013 fik McGregor sin debut på den helt store scene, Ultimate Fightning Championship (UFC), hvor han debuterede mod Marcus Brimage, som han sejrede mod efter en teknisk knockout i første omgang. Senere samme år var McGregor oppe mod Max Holloway, hvor han vandt efter en dommerafgørelse, men efterfølgende viste det sig, at McGregor havde revet korsbåndet over i kampen, hvilket holdt ham ude i ti måneder.

Som årene gik, gik McGregor en vægtklasse op. Det skete ved en tilfældighed, da han skulle have mødt Rafael dos Anjos i en letvægtkamp, men Anjos trak sig efter en fodskade, og i stedet gik McGregor op i weltervægt mod Nate Diaz, der vandt efter submission, og dermed tabte ireren for første gang i UFC. Det blev starten på en periode, hvor McGregor ikke længere var uovervindelig. Siden nederlaget til Diaz har McGregor været i ringen seks gange, hvor det er blevet til tre sejre og tre nederlag.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer