Har du talent for at lave god og iørefaldende musik – så deltag i konkurrencen om at lave en ny ventemelodi til Kolding Kommunes omstilling og vind 10.000 kr.

Kolding Kommune skal have en ny ventemelodi til telefonomstillingen på 4 x 79. Kommunens egen ventemelodi skal give borgeren en positiv start på sin henvendelse i de 26 sekunder, man i gennemsnit venter. Vindermelodien skal have et glad og varmt udtryk, og teksten til eventuel vokal skal være god, positiv og livsbekræftende. Ventemelodien skal vare mellem 120 og 240 sekunder.

”Kolding er kendt for at have mange kreative arbejdspladser, og vi er også en rugekasse for de unge talenter. Med denne konkurrence får vi muligheden for at understøtte det kreative musikmiljø i kommunen” siger borgmester Jørn Pedersen.

Alle over 15 år, som bor eller tidligere har boet i Kolding Kommune kan deltage i konkurrencen. Der nedsættes en jury, som udvælger vinderen blandt de indkomne forslag. Du kan deltage enten som enkeltperson eller som gruppe/band. Hver solist eller gruppe har mulighed for at indsende op til 3 forslag via Kolding Kommunes hjemmeside.

Vinderen honoreres med et samlet beløb på 10.000 kr. Beløbet er skattepligtigt.

Læs mere om konkurrencen, betingelser og vilkår for deltagelse m.m. på www.Kolding.dk/ventemelodi.

Sidste frist for indsendelse af forslag til konkurrencen er søndag den 18. oktober 2015.