I torsdags var Messe C i Fredericia ramme om Nordeuropas største event for innovation og entreprenørskab, Danish Entrepreneurship Award, hvor 6.000 unge mennesker fra hele Danmark dystede på gode ideer.

Blandt dem, der blev præmieret for deres evner som idemagere og iværksættere, var Mie Kirkegaard Jensen og Merethe Svanholm Hansen fra HTX på EUC Lillebælt i Fredericia, som har opfundet en elektrisk flaskeåbner til skruelåg til folk, med gigt i fingrene.

For at markere deres flotte præstation er de to studerende, sammen med deres lærer Poul Henrik Jessen og rektor på EUC Lillebælt, Lars Hansen, inviteret til Meldahls Rådhus, hvor borgmester Jacob Bjerregaard er vært for en fejring onsdag den 26. november kl. 14.00. Her vil Mie Kirkegaard Jensen og Merethe Svanholm Hansen vise deres projekt frem for borgmesteren og fortælle om deres arbejde med innovation og entreprenørskab.

Udover æren modtog de to studerende også en præmiecheck på 10.000 kr. sponsoreret af DI.

Danish Entrepreneurship Award er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise og arrangeres i samarbejde med Trekantområdet Danmark.

(Arkivfoto)