Socialdemokratiets Formand, Karsten Cordtz, har denne aften siddet i bestyrelsesmøde. Mødet omhandlende, at Borgmester Jacob Bjerregaard trækker sig som Borgmester i Fredericia Kommune.

»Jeg ønsker først og fremmest Jacob tillykke med sit nye job. Det er fortjent. Han har gjort det godt. Når man har været med så længe, så kan der komme gode tilbud, særligt når man gør det godt. Det er godt for ham, men ærgerligt for byen. Han har gjort det godt, siden han overtog et morads. Se hvor godt det kører nu,« siger Karsten Cordtz og fortsætter:

»Vi er fuld gang med at løfte arven. Det talte vi også om på bestyrelsesmødet her til aften. Vi er enige om at pege på Steen Wrist som Borgmester. Det er byrådsgruppen også. Vi er alle enige om at pege på Steen Wrist Ørts. Nu konstituerer byrådsgruppen sig, og de peger på Steen Wrist.«

Hvad med valget i 2021?

»Vi skulle i forvejen have en generalforsamling i foråret, hvor vi skulle vælge kandidater og Borgmesterkandidat. Her vil vi nu pege på Steen Wrist Ørts som vores Borgmesterkandidat,« slutter Cordtz.

Søren Larsen bekræfter her til aften, at den Socialdemokratiske byrådsgruppe enstemmigt har valgt at pege på Wrist.

»Som Gruppeformand må jeg sige, at vi har en velfungerende gruppe. Gruppen peger markant på Wrist. Det sender et signal om, at Wrist er den rigtige mand på posten som Borgmester i Fredericia,« siger Søren Larsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer