Men i Enhedslisten vil vi basere investeringerne på fakta om, hvad der virker.

Forskning viser, at folk som har deltaget i et længere revalideringsforløb, oftere finder arbejde bagefter sammenlignet med kontanthjælpsmodtagere, der har været i aktivering eller i et ressourceforløb.

Men brugen af revalideringsforløb er faldet med 60 procent gennem de sidste år pga de borgerlige og Socialdemokratiets beskæftigelsesreformer.

Så mon V og DF vil være med til at investere i det vi ved virker – eller i det aktiveringscirkus de partier plejer at stå for?

Cecilie Roed Schultz 
Byrådsmedlem for Enhedslisten

1 KOMMENTAR

  1. ja ja du støttede ikke op om DFs og Venstres forslag til 10 millioner ekstra til jobcentret sidste år.

    Men når du nu er blevet klogere, så burde du jo også lægge en plan på bordet, nemlig hvordan det skal finansieres, for det bliver dyrt, det er jo derfor man har udvandet det, det er jo Kommunerne igen igen der laver kassetænkning, som du selv er en del af, da du år for år har stemt for budgetforliget.

    Du må tage din del af ansvaret.

    Beskæftigelsesministeren vil sandsynligvis snart overtager kommandoen, da han har udtalt, at han føler sig fristet til at pålægge alle Kommuner, det man laver i Hjørring Kommune, og det kommer Kommunen jo så til at lave finansiering til og må sparer andre steder.

    For en uge siden sagde Mette Frederiksen som svar på et spørgsmål fra Torsten Gejl fra Alternativet, i en Folketingshøring, at jobcentrene ikke fungere, det erkendte hun lige ud.

Leave a Reply