Til årets nytårskur sagde Formand for Business Fredericia, Bent Jensen, at Fredericia skulle spille en central rolle som energi- og klimametropol. Nu har Erhvervsdirektør, Kristian Bendix Drejer sat dato for første møde i et fælles Energi og Klimaforum.

Til det første møde for de inviterede virksomheder, gæster den tidligere klima- og energiminister og formand for House of Energy, Lykke Friis, Fredericia, hvor hun vil give et oplæg på Energi som national styrkeposition.

“Hos Business Fredericia ser vi et stort potentiale for at sætte Fredericia på landkortet og positionere sig på energi- og klimaområdet. Vi vil gøre det i samarbejde med House of Energy, som er Danmarks grønne energiklynge, og som på landsplan samler energibranchens aktører, virksomheder, vidensinstitutioner, myndigheder, forsyningsselskaber og investorer,” indleder Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer og fortsætter:

“Vi vil være med til at skabe løsninger for fremtidens udfordringer inden for klima og energi, og i den forbindelse lave grøn vækst. Jeg håber og ser muligheden for, at Fredericia kan blive et epicenter for energi og klima i Danmark.”

Hvad er jeres ambition og hvem skal deltage i dette forum?

“Energiklyngen giver adgang til den rigtige viden og de rette mennesker, der kan inspirere, løfte idéer til nye projekter og finde finansiering. Fredericia er med områdets koncentration af energiaktører et naturligt epicenter. Det er således Business Fredericias ambition sammen med House of Energy at skabe et stærkt energi- og klimanetværk i Fredericia,” siger Kristian Bendix Drejer og slutter:

“Målgruppen er virksomheder inden for energibranchen eller energirelaterede virksomheder. Det kan også være virksomheder, der kan se sig selv som en betydelig spiller indenfor klimafeltet, men som ikke nødvendigvis er i energisektoren. Virksomhedens størrelse er underordnet. Til kick off netværksmødet er målgruppen en leder eller beslutningstager i virksomheden, men fremadrettet vil det også være aktuelt at involvere medarbejdere, der beskæftiger sig med R&D og forretningsudvikling.”

http://shelovesyou.dk/

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her