Der er uro på Astralis igen, senest så vi udbryderen Finn “Karrigan” Andersen, der endte i finalen til VM i CS:GO, nærmere betegnet Boston Major League 2018. Det var et mesterskab, der bød på exit fra både danske Astralis og North inden semifinalerne. 

19-årige Markus “Kjaerby” Kjærbye forlader sit sæde bag skærmen på det succesfulde hold Astralis og skifter til de danske rivaler fra North. Sidste år sad Markus ved finalebordet i Boston Major League sammen med Astralis, da de som første Danske hold vandt VM.

Hvad det betyder for Astralis, er uvist på nuværende tidspunkt, men det vil helt sikkert skabe splittelse i den danske CS:GO verden. For at kunne forstå skiftet svarer det til at en fodbold spiller fra Barcelona skifter til ærkerivalerne fra Real Madrid.

Vi ønsker Markus held og lykke på FC Københavns store E-sport satsning North, ligeledes glæder vi os til at se hvem der afløser Markus på Astralis.

Markus skriver på sin twitter:

Det var den sværeste beslutning i min karriere. Jeg har besluttet at forlade Astralis. Det kommer måske som et chok, men nogle gange skal du have modet til at tage et skridt bagud i livet, før du kan se fremad mod nye mål. Tak til holdet, fans og organisationen for dette uforglemmelige minde”