Dinosaurudstillingen i Givskud Zoo sidste sæson blev så stor en succes, at den ikke alene fortsætter i 2016, men også bliver udvidet, så der nu er mere end 40 modeller af de forhistoriske dyr. Nu kan man også opleve kæmpetyven Gigantoraptor, den lille kampvogn Euoplocephalus og superkrokodillen Sarcosuchos på 11 meter. Givskud Zoo åbner til sæson 2016 skærtorsdag den 24. marts.

”Vi er rigtig glade for, at vi i år kan præsentere vores gæster for endnu flere dinosaurer” udtaler direktør Richard Østerballe. ”Vi kan nu vise mere end 40 modeller, ikke alene dinosaurer, men også forhistoriske krybdyr som flyveøgler og kæmpekrokodillen Sarcosuchos, der levede i Afrika for 112 millioner år siden. Selv om dyrene for længst er uddøde, så fascinerer de stadig mange mennesker,” fortsætter Richard Østerballe. ”Vi har tilført udstillingen nye modeller, lyde og effekter for at gøre den endnu mere spændende. Desuden kan ægte dinofans i juni måned sove med dinosaurerne, når parken tilbyder Dino Camp – hvis de altså tør,” slutter Richard Østerballe.

Hele påsken er der fokus på de nulevende dinosaurer – fuglene. Givskud Zoo afholder eventen ”Vild med fugle”, hvor man kan lære en masse om vilde fugle. Man kan bygge en redekasse, et foderbræt og flette en fedtkugleholder af pil. Desuden kan man vinde foder og fugleting til haven derhjemme. Alle aktiviteter er gratis.

Heldigvis er der også gang i parkens egne dyr. Kæmpeodderne Frieda og Saro har nok at se til med de to store unger fra sidste forår og firlingerne, der blev født i efteråret. Kigger man ind til odderne ved fodringstid, kan man opleve en øredøvende larm og et højt aktivitetsniveau.

Ulveflokken har i løbet af vinteren fået en ny hunulv. Hun kommer fra en zoo i Frankrig, og hun er blevet godt modtaget af flokkens øvrige medlemmer. Hunulven er kun knap et år gammel, men med lidt held kommer der ulvehvalpe i begyndelsen af maj måned