For nogen tid kom det frem, at Jacob Neestrup forlod trænersædet i Viborg til fordel for en assistentrolle i F.C. København. Nu sker der endnu et trænerskifte i 1. division, da Fremad Amagers Azrudin Valentic skifter til den bulgarske klub Botev Plovdiv, som selskabet, der ejer Fremad Amager, har købt.

Efter mere end to år på posten som cheftræner i Fremad Amager, har Azrudin Valentic sagt farvel til trup og stab på Englandsvej. Han skal nu stå i spidsen for bulgarske Botev Plovdiv, hvor Christian Tiritiello bliver indlemmet i hans trænerstab.

Det er en vemodig, nu tidligere cheftræner, der tager afsked med Fremad Amager:

”Det har været to fantastiske år i Fremad Amager, og det er en klub, der har fået en stor plads i mit hjerte. Spillere, stab, fans og sponsorer har givet mig en fantastisk oplevelse på Amager. Jeg er stolt af det, vi har opnået i fællesskab med to forbedringer af slutplaceringen i 1. Division og store pokalsejre mod FC Midtjylland og senest Brøndby IF.

Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for en rigtig god opbakning, og jeg kommer til at følge klubben på rigtig tæt hold. Den kommende cheftræner ønskes rigtig god vind med klubbens målsætninger,” siger Azrudin Valentic.

Direktør Allan Ravn takker Valli for indsatsen:

”Jeg vil gerne takke Valli for en rigtig flot indsats i Fremad Amager, hvor han har forbedret klubbens slutplacering i begge sine sæsoner og fået nogle flotte resultater i pokalturneringen. Vi ønsker Valli og Christian rigtig god vind med projektet i Bulgarien,” siger Allan Ravn, direktør hos Fremad Amager.

Allan Ravn har været godt forberedt mht. trænerrokaden hos Fremad Amager. Der er allerede afholdt samtaler med potentielle træneremner, der skal overtage posten som cheftræner:

”Vi har i en periode været i dialog med flere forskellige træneremner, og feltet snævres ind i øjeblikket. Vi forventer at kunne præsentere en ny cheftræner snarest,”

”I den mellemliggende periode, indtil den nye cheftræner præsenteres, vil træningen blive varetaget af den fysiske træner Mathias Marker, målmandstræner Jesper Christiansen og akademichef, Philip Hansen,” siger Allan Ravn.

Ejerne af Fremad Amager i SCP Waterfront har overtaget aktiemajoriteten i den bulgarske klub, Botev Plovdiv. SCP Waterfront er derfor et skridt længere fremme i henhold til strategien om et internationalt klubnetværk.

I forbindelse med ejernes overtagelse af Fremad Amager i maj måned 2018, skrev vi at konsortiet havde en målsætning om at eje klubber i flere forskellige lande.

Hovedaktionær for SCP Waterfront, Anton Zingarevich, siger følgende om ejerkredsens stratregi:

”Lige siden ejerkredsen startede denne rejse med Fremad Amager i 2018, har vi sideløbende fokuseret på selve strukturen i vores strategi om ejerskab af flere fodboldklubber i Europa. Vi har analyseret meget på næste led i vores strategi, da vi har oplevet en god fremgang i Fremad Amager indenfor de første to og et halvt år. Som en del af næste trin i strategien har vi forhandlet med den bulgarske klub, Botev Plovdiv, om en overtagelse af aktiemajoriteten og dette er nu faldet på plads, ”siger Anton Zingarevich, på vegne af SCP Waterfront.

Allan Ravn har været involveret i processen:

”I forbindelse med den her proces om ejernes overtagelse af en anden udenlandsk klub, har de holdt fast i ambitionerne og strategien om at udvide klubnetværket internationalt. Det har været en meget nøje og detaljeret planlægning,”

”Fremad Amager har fuldt fokus på sammensætningen af vores trænerteam og den kommende forårssæson,” slutter Allan Ravn.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer