Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Martin Frandsen fra Kolding Politi stod for dagens pressebriefing. Han kunne fortælle, at der har været indbrud i en container på en byggeplads på Fælledvej og Depotvej. Begge indbrud er sket tirsdag efter arbejdstid og frem til onsdag morgen. Under begge indbrud er der stjålet elværktøj.

“I forbindelse med de to sager vil vi gerne høre fra borgere, der har observeret noget omkring de to steder,” siger Martin Frandsen.

Annonce

På Ligustervænget har der været indbrud i en villa. Det er sket onsdag i dagstimerne, hvor man er kommet ind via en havedør, men der er ikke stjålet noget.

Fredericia AVISEN skrev onsdag, at der havde været hærværk på flere biler på parkeringspladsen ved Hotel Postgården i Oldenborggade. De sager fremgår stadig ikke af politiets døgnrapport, men til gengæld oplyser Martin Frandsen, at der mellem tirsdag og onsdag har været hærværk på en bil, der holdt parkeret på Brandsøvej. En rude er blevet knust, og det er formentlig med en sten, men der er ikke blevet stjålet noget fra bilen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer