Tirsdag middag var der rejesgilde på Promenaden i Kanalbyen, hvor der blev taget første spadestik tilbage i december. Siden da har håndværkerne knoklet hårdt, og det blev i dag fejret ved rejsegildet.

Fornyelig var der rejsegilde og indvielse af Bådhusene i Kanalbyen, og i dag var turen kommet til endnu et rejsegilde. Denne gang var det på Promenaden, der siden starten af opførselen har været omkranset af et hegn ud til Oldenborggade og hele vejen rundt om det store byggeri.

Jacob Bjerregaard er glad for resultatet, der vidner om stor kvalitet. (Foto: AVISEN)

»Det er et unik projekt i Fredericia, der har virkelig høj kvalitet. Det har været en fed proces at følge, og der skal virkelig lyde en stor tak til jer, der har realiseret det,« sagde Borgmester Jacob Bjerregaard.

Promenaden set fra siden. (Foto: AVISEN)

Foruden blandt andet Jacob Bjerregaard talte også Jonathan Smetana fra CJ A/S.

»Sådan en dag som i dag er en hyldest til håndværkerne, der har gjort et stærkt stykke arbejde. Undervejs i processen kom der udefrakommende ting som Covid-19 som vi skulle tage hånd om, og det er vi også lykkedes med,« sagde Jonathan Smetana.

De fremmødte holdt god afstand til hinanden. (Foto: AVISEN)

Efter talerne var der de obligatoriske ristede med brød, som blev leveret af lejenpølsemand.dk. I den forbindelse opfordrede projektdirektør i Kanalbyen, Tim E. Halvorsen, til at man holdt den anbefalede afstand coronasituationen taget i betragtning.

Fakta om Promenaden

  • De 56 ejerlejligheder i Promenaden: Promenaden består af tre punkthuse, som opføres fra 4 til 7 etager og kommer til at bestå af rummelige tre- og fireværelseslejligheder. Boligerne bliver gennemlyste og alle har store altaner mod syd og udsigt til Lillebælt og/eller kanal. De øverste boliger opføres som penthouseboliger med store tagterrasser.
  • Beboere kan parkere i overdækket p-anlæg Som en del af projektet anlægges der overdækket parkering til Promenadens beboere under gårdrummet. Ovenpå p-anlægget indrettes et grønt byrum med opholdsmuligheder for beboerne.
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer