I oktober var der to indbrud på Fredericia Rådhus, og søndag har der været endnu et.

Juledagene har været præget af indbrud, og i Fredericia er det ikke en undtagelse, oplyser vicepolitikommisær Finn Ellesgaard.

På Brovadvej har der været indbrud i en virksomhed søndag klokken 22:45, hvor hegnet er blevet klippet op med en boltsaks. Efterfølgende er man kommet ind på området, og har været inde i et skur, der er udenfor bygningen, men der er ikke stjålet noget. Anmelderen af indbruddet så, at der blev klippet hul i hegnet og er i den forbindelse kommet med et sparsomt signalement af to gerningsmænd.

Gerningsmand a:

  • Mand
  • Ukendt alder
  • Var iført mørke sko med hvide slåer og cargo bukser

Gerningsmand b:

  • Mand
  • Ukendt alder
  • Var iført sorte bukser med refleksbånd og en sort jakke

Rådhuset i Fredericia har også haft ubudne gæster. Søndag klokken 04:24 er en rude på bygningens østlige side blevet knust med en sten, der er på størrelse med en knytnæve. Ruden, der blev knust, er ind til et it-rum, men det er ikke fastlagt om der er stjålet noget.

I Danmarkgade har der været indbrud i en dagligvarerbutik. Det er sket mellem onsdag klokken 20:00 og frem til torsdag klokken 09:00. En fordør ved siden af indgangen er blevet brudt op, og fra butikken er der stjålet diverse dagligvarer, samt gryder og pander, der er blevet kørt væk i en indkøbsvogn.

På Kobbelgårdsvej har der været indbrud. Det er sket i tidsrummet torsdag klokken 17:00 og frem til lørdag klokken 11:20, hvor man har knust et badeværelsevindue og efterfølgende stjålet et mindre kontantbeløb i udenlandsk valuta, en Lenovo pc og en rygsæk.