Indbrud i varebiler fylder en del i politiets døgnrapporter for tiden. Endnu engang kunne Vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen berette om indbrud i en varebil.

– I Kolding har der været tyveri fra personbil i parkeringshuset i Toldbodgade. Det er en Ford Fiesta, hvor ruden i højre bagdør er knust. Der er stjålet en taske indeholdende tøj. Der har også været tyveri fra en varebil i samme område, hvor låsen på en bagdør er opbrudt. Der er endnu ikke oplistet hvad der er stjålet endnu, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen.

– Det sidste jeg har fra Kolding er en 24 årig mand fra Kolding, der blev standset på Tøndervej. Det viste sig, at han ikke havde førerret, hvilket han naturligvis bliver sigtet for, fortsætter vicepolitiinspektøren.

– I Fredericia har der været indbrud i et prøvehus eller i et hus under opførelse på Fuglsang Allé. Det er ikke noteret hvorvidt noget er opbrudt eller om der har været fri adgang, men der er stjålet byggematerialer og værktøj af mærket DeWalt, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

– Der har også i Fredericia været et tilfælde af kørsel uden førerret. Her er tale om en 23-årig mand fra Fredericia, der kom kørende ad Ullerupdalvej.