Mit forløb med Mette Bjeld er i fuld gang, og resultaterne på papiret startede godt, men nu er det sgu gået i stå. Jeg lovede at være ærlig, så det er bare en totalt øv-følelse, selvom Mette fandt flere gode ting.

Sidste uges aftale blev aflyst, og med et kig ud af vinduet var jeg da nok i virkeligheden glad for det, for regnen silede ned over Fredericia. I stedet tog jeg en tur forbi Fredericia Idrætscenter, for at forbrænde de kalorier, som jeg så ikke skulle forbrænde med Mette.

Tidligere har mit problem været, at jeg ikke har spist nok – og at jeg ikke har fået trænet tilstrækkeligt. Muskelmassen blev kraftig reduceret, og den dårlige samvittighed over den manglende træning var stor.

De seneste uger har jeg trukket i træningstøjet flere gange, men på vægten viste det ingen resultater – og så bliver man sgu meget øv-agtig. 300 gram har jeg taget på – TAGET PÅ. Det var jo ikke meningen med det her, så skuffet det kunne jeg ikke undgå at blive. Heldigvis er Mette Bjeld en motivator ud over alle grænser, så straks dykker hun nærmere ned i tallene – og her fandt hun frem til positive takter.

Fedtprocenten er reduceret siden sidst – og muskelmassen er steget. Så vægtforøgelsen skyldes muskler, men altså helt ærligt, så er det sgu stadig skuffende at jeg ikke flyttede mig på det parameter. “Du har allerede reduceret din fedtprocent med 1/4 af det du skal nå, så det går jo godt”, kom det fra Mette, og det er da også et lyspunkt, det har hun da ret i. Men for en som mig, der måske går lidt for meget op i det store tal på vægten, ja så tæller det sgu ikke meget.

Det tæller slet ikke meget, når jeg virkelig synes, at jeg har været god til at trække i træningstøjet. En løbetur i det kølige aarhusianske vejr og flere gange i træningscentret, det var hårdt i momentet, men følelsen efter er fantastisk. Men når man så står efter to uger og har opnået det modsatte af målet, ja så falder det hele sgu lidt til jorden.

Men modet for dagens træning var bestemt ikke nede. Solen skinnede over Fredericia, og igen brugte vi den gode Østerstrand som placering for vores træning. Man kan kun blive glad, når man kigger ud over det flotte Lillebælt – også selvom man er ved gentagelse 18, og Mette fortsat står og tæller og tæller.

Den sidste træning var næsten døden selv. Indenfor i 22 grader, det var en varm og MEGET hård fornøjelse. Vejret hjalp gevaldigt denne gang, jeg blev ikke overophedet, og så er der bare lidt mere mod på tingene. Jeg har dog Mette mistænkt for at have lavet en mildere træning denne gang – og dog. For øvelserne virkede ‘lette’, meget fokuseret på enkelte områder, men altså her bagefter så er min krop helt færdig, som i helt færdig. Stille og roligt bevægede vi kroppen igennem – og det kan mærkes nu.

Men skuffelsen over det manglende vægttab er her stadig, humøret er højnet efter en god træning, men stadig er det ikke på toppen. Men altså nedturen giver mig bare endnu mere motivation til at give fuld smadder indtil næste gang, om to uger, hvor vi skal træne igen. Kalorierne skal slås ihjel, og musklerne skal trænes endnu mere. Der er lang vej hjem, men jeg er klar på kampen. Jeg er klar på, at lægge endnu mere i det – for ellers ender det her bare i flere skuffelser, og det er bare ikke sjovt.

I skal ikke snydes for et par træningsvideoer – det er super gode øvelser Mette fandt frem denne uge, også selvom de i momentet føles som en dræber.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen