Fredericia Håndboldklub er tidligere blevet tildelt to tv-kampe i indledingen af sæsonen. Nu er de blevet tildelt endnu en.

I nogen tid har det været kendt, at FHKs åbningskamp mod GOG i thansen arena ville blive vist på TV 2 Sport og lokalopgøret på udebane mod KIF Kolding d. 5. oktober vil blive vist på hovedkanalen TV 2.

Ugen inden lokalopgøret mod KIF Kolding står der endnu en kamp på TV 2 på menuen. Det sker i thansen arena d. 28. september klokken 16:10, hvor Bjerringbro-Silkeborg er det gæstende hold.

“Vi er glade for, at TV 2 har så stor interesse for at komme til Fredericia, så det tager vi gerne med,” siger Thomas Larsen, bestyrelsesmedlem i FHK, til Fredericia AVISEN.

Der er flere ting, som danner grundlaget for TV 2s valg af tv-kampe. I FHKs tilfælde er der blandt andet aspekter i, at det er en traditionsklub, som igen er tilbage i ligaen, men der er også andre parametre, der spiller ind.

“Vi er rigtig mange tilskuere og vi har en god fanklub, som skaber en fremragende stemning i hallen. Det giver et godt produkt, når tv kommer og det er noget af det jeg tror de vægter højt,” siger Thomas Larsen, som glæder sig specielt over, at kampen mod BSV er på hovedkanalen:

“Det giver noget ekstra til vores sponsorer, når der kommer endnu flere seere. Det er helt klart en bonus for både os og dem at blive brandet på den måde.”

Foruden det kommercielle aspekt glæder Thomas Larsen sig også med et smil på læben over, at BSV-kampen på TV 2 falder som den gør.

“Det bliver godt med en generalprøve før vores vigtige kamp i Kolding ugen efter, som også vises på hovedkanalen,” slutter Thomas Larsen.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia