Hvad der skulle have været en god oplevelse i slutspillet blev det modsatte. For tredje gang ud af ligeså mange mulige blev Fredericia Håndboldklub sat på plads i slutspillet, da de søndag aften gæstede Mors-Thy Håndbold.

Det hele startede godt. FHK stod godt i forsvaret, og holdet kom foran 3-2. De første tre Mors-Thy scoringer faldt efter enten parader, hvor de samlede bolden op, eller på en returbold fra en redning, og det gav tro på, at FHK ville spille en god forsvarskamp, men det blev langtfra tilfældet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Mors-Thy scorede det ene mål efter det andet, og det gjorde ikke situationen bedre, at angrebsspillet i første halvleg var sløjt. Bagkæden bød sig slet ikke til, og den primære kilde til mål var derfor fløjene eller når fredericianerne fik tilkæmpet sig et straffekast. FHK gik til pause bagud 18-13, og taget i betragtning af, at Mors-Thys normale keepere begge var ude af truppen, var det et lavt antal mål af FHK.

I anden halvleg ændrede det sig. Det var specielt det fredericianske syv mod seks spil, der gav en del scoringer. Indspillene sad i hænderne på Rasmus Meyer og Nikolaj A. Nielsen, og på fløjene var der træfsikkerhed fra Mads Lenbroch og Kasper Young, men til gengæld var forsvaret fortsat hullet som en si, og hverken Jens Fredsgaard eller Emil Tellerup havde det nødvendige antal redninger. Derfor endte FHK med at tabe opgøret 39-32.

adp-as.dk

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (00): Seks redninger på 33 forsøg taler sit eget tydelige sprog. Det var ikke godt nok.

Jens Fredsgaard (00): Fik chancen i to omgange, men greb dem ikke. To redninger på 14 forsøg taler også sit tydelige sprog.

Mads Lenbroch (7 – Man of the Match): Venstrefløjen spillede hele anden halvleg og lavede fire mål på fire forsøg. God indsats.

Martin Bisgaard (7): Stod for to af FHK’s første tre scoringer, men faldt siden lidt ud af kampen. Fik lavet tre mål på tre forsøg.

Cornelius Kragh (02): To mål på seks forsøg, to assists og to tekniske fejl er set markant bedre af Cornelius Kragh. 

Nicolaj Nørager (4): Var god til at sætte holdkammeraterne op, men ikke særlig målfarlig selv med to mål på fire forsøg. Lavede seks assists.

Kristian Stoklund (4): Ikke helt skarp i afslutningsspillet i åbent spil, hvor det blev til tre mål på syv forsøg. Scorede derudover på tre ud af tre straffekast, og lavede fire assists.

Jonas Kruse (UB): Spillede ikke nok.

Lasse Balstad (00): Forsvaret hang ikke sammen, og når man har det som ansvarsområde, og der præsteres som der gør, er det ikke godt nok.

Mads Christiansen (UB): Spillede ikke nok.

Anders Kragh Martinusen (02): Tre mål syv forsøg og tre assists vil normalt være en middelmådig indsats, men tre tekniske fejl trækker karakteren ned.

Nikolaj A. Nielsen (7): Rigtig god angrebmæssig med fire mål på fire forsøg, men forsvarsspillet trækker karakteren ned.

Rasmus Meyer (4): Startede i midterforsvaret, og det fungerede ikke særlig godt. Til gengæld sikker angrebsmæssig med to mål på to forsøg.

Jonas Raundahl (UB): Spillede ikke nok.

Kasper Young (7): Fik puttet tre mål ind på fire forsøg i anden halvleg. Heraf et langskud. God præstation af Young.

Jakob Frederiksen (4): Lavede et mål på to forsøg, samt trak et straffekast i første halvleg. Udemærket præstation.