Fredericia Håndboldklubs rivaler i 1. division, TM Tønder, bliver endnu en profil fattigere til næste sæson. Det sker, da Lasse Hamann-Boeriths forlader dem.

Først var det anfører Rolf Ravn, der drager til Grindsted, så var det Emil Bergholt, som blev præsenteret i Mors-Thy Håndbold og nu er turen kommet til Lasse Hamann-Boeriths, der er strategen i Tønders angrebsspil.

I den indeværende sæson har Hamann-Boeriths lavet 58 mål, men mindst lige så vigtigt, er han hjernen bag Tønders angrebsspil. Derfor begrænser Tønder også afgangen.

“Lasse har fra dag 1 i TM Tønder været særdeles seriøs omkring håndbolden, og han har en meget professionel tilgang til opgaverne. Det har i den grad givet resultat, og Lasse har som spiller gennemgået en meget flot udvikling. Han har specielt i angrebsspillet opnået en vigtig rolle på vores hold, hvor han via sin spilforståelse og evne til at gøre medspillerne dygtigere, har udviklet sig til en profil i rækken,” siger TMT-træner, Torben Sørensen, i en pressemeddelse fra klubben og fortsætter:

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Derfor havde jeg naturligvis også gerne set Lasse fortsætte endnu en sæson i klubben, men sådan er vilkårene i vores klub. Lasse er endnu et godt bevis på, at vi i klubben har et stærkt træningsmiljø, hvor unge og talentfulde spillere via god sparring og spilletid, udvikler sig særdeles positivt. TM Tønder vil gerne give talenter spilletid, og Lasse er et fantastisk eksempel på, hvad talent og god træningskultur kan føre til. Jeg ønsker naturligvis Lasse al mulig held og lykke fremadrettet og glæder mig over, at vi har Lasse til rådighed i den resterende del af sæsonen, da han bliver en vigtig spiller i bestræbelserne på at opfylde vores målsætning.”

Hvor Lasse Hamann-Boeriths fortsætter karrieren er endnu ikke offentliggjort.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce