Formanden for Det Konservative Folkeparti, Torben Møller Jørgensen, glæder sig over at kunne præsentere endnu en kandidat til kommunalvalget i november.

– Jeg er rigtig glad for at Henriette Camilla Jensen har besluttet sig for at stille op, udtaler Torben Møller Jørgensen og forsætter: – Henriettes interesseområder er en klar styrkelse af vores liste.– Jeg er klar til at forandre kulturen i byrådet sammen med Det Konservative Folkeparti og tror på, at holdet hos de Konservative med Tommy i spidsen er det bedste for Fredericia. Byrådet og kommunen trænger til friske øjne og nye kræfter, fortæller Henriette Camilla Jensen om sig selv og fortsætter:

– Jeg er 44 år og født og opvokset i Fredericia. Jeg har boet både i Pjedsted, i Korskærparken, indenfor voldene og bor nu i Stjernekvarteret med min mand og vores søn på 18 år.

Henriette Camilla Jensen arbejder som lærer-trainee på Skjoldborgvejens skole.

– Jeg arbejder i en 1/4-stilling som dansklærer, mens jeg læser på Jelling Seminarium. Jeg er oprindeligt uddannet bibliotekar med en cand. mag i kultur og formidling og har arbejdet 21 år som folkebibliotekar. Derfor overrasker det nok næppe, at min fritid går med at læse. Jeg elsker bøger – både dem, som bringer ny viden og dem, som giver en pause fra hverdagen, siger hun og tilføjer:

– Min passioner er børnene og kulturen. Vores børn skal have muligheder. De skal klædes på til at finde deres egen vej i livet, og vi skal hjælpe dem og klæde dem på til at træffe de gode beslutninger. Alle bør have mulighed for at opleve kultur – og måske især vores børn. Det er balsam for sjælen og flødeskummet på toppen af kagen. Hvis vi skal sikre ordentlige forhold til vores børn og brede kulturtilbud, kræver det en høj beskæftigelse, en god bosætningsstrategi og at vi bruger vores skattepenge fornuftigt. Det tror jeg på, at det Konservative Folkeparti kan skaffe i Fredericia.

– Jeg er begejstret for at vi har fået Henriette med på holdet, bekræfter Tommy Rachlitz Nielsen, spidskandidat for Det Konservative Folkeparti og slutter: – Henriette tilfører, udover sin positive personlighed, også nogle vigtige fagområder og stærke holdninger.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer