Forside Erhverv Endnu en historisk dag i Fredericia. Spadestik på Port House markerer overgangen...

Endnu en historisk dag i Fredericia. Spadestik på Port House markerer overgangen fra erhvervshavn til unikt boligområde

DEL

Der var i dag første spadestik kl.11.30 på Port House i Fredericia ved Sønder Voldgade. Port House bliver hele 7.945 m2 stort.

Port House står efter planen klar til indflytning i to etaper. Første bygning er klar i efteråret 2018 og anden bygning i efteråret 2019.  Arkitekt på Port House er Smidt Hammer Lassen, og Enggaard A/S er totalentreprenør.

Det har været en aktiv uge for Fredericia, forleden blev det offentligt, at PFA Pension investerer hele 2 milliarder i Fredericia.

Se også: PFA investerer 2 milliarder i Fredericia

“Det er fantastisk som ADP udvikler sig. Først en kæmpe investering med PFA og i dag tager vi første spadestik til Port House”, siger Jacob Bjerregaard og fortsætter:

“Med opførelsen af Port House i kanalbyen ønsker ADP at skabe en god synergi mellem industrihavnen og den nye bydel. Samtidig har ADP et mål om at tiltrække flere virksomheder til havnen.”

“Samtidig markerer huset overgangen fra erhvervshavn til et unikt boligområde. Jeg vil gerne rose ADP for en meget visionær investeringen i havnen og Fredericia”, slutter Borgmester Jacob Bjerregaard.

Port House bliver et moderne og fleksibelt flerbruger kontorbyggeri bestående af to bygninger på i alt 7.945 m2 med mulighed for flere lejemål fordelt på fire etager. Bygningerne indeholder kontorer, fælles reception, et mødecenter, kantine og en restaurant beliggende med udsigt til Lillebælt. Der etableres derudover også værksteder og faciliteter til ADPs driftsafdeling.