Fredericia Gymnasium har besluttet at sende endnu en klasse hjem, efter at en forælder til en elev er testet positiv. Flere forældre og elever skriver til avisen at de er urolige over situationen.

I dag kl. 8.15 blev klassen meddelt situationen og sendt hjem. Forrige uge var det en anden klasse, hvor der var et tilfælde af konstateret covid-19. Skolen fortsætter med at holde åbent.

Fredericia Gymnasium bekræfter at endnu en klasse, også en lille gruppe af lærere er sendt hjem. Vicerektor Peter Knudsen forklarer, at selvom de ikke er nødt til det ifølge retningslinjerne, så vælger gymnasiet at gøre det af rent præventive årsager:

“Vi har jo øvet det her hele foråret, og naturligvis er vi ikke glade for det. Men ved hurtigt at isolere potentielle smittede kan vi forebygge en spredning”, siger Peter Knudsen.

Der er en del rygtedannelse omkring hvem eller hvor der er smitte, og Peter Knudsen håber, at den hurtige håndtering og information til klasserne kan afhjælpe det problem:

“Vi har allerede igår været igang med at informere. Det drejer sig om en forælder til en elev, der er konstateret smittet med coronavirus. Så selvom det ikke direkte er eleven, så går vi altså forebyggende til værks og sender hele klassen hjem. Her skal vi så se de kommende dage, hvordan situationen er. I mellemtiden vil der være virtuel undervisning”.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer