Der er gang i kuglepennen på Monjasa Park for tiden. Stig Pedersen har sikret endnu en forlængelse med en af profilerne på det fredericianske mandskab. Denne gang er det Andreas Oggesen, der har sat signaturen på en ny aftale gældende frem til 2019.

Andreas Oggesen har været en del af klubben siden 2016, og har etableret sig som en af de bærende kræfter på holdet.

– Andreas har været en central brik under Jesper Sørensen, og det forventer vi at han fortsætter med under Jonas Dal. Og så har han også et kæmpe løbepensum, en arbejdsiver og en vindermentalitet som passer godt til værdierne i klubben, fortæller direktør Stig Pedersen.

For Oggesen selv har klubbens udvikling spillet en rolle i hans forlængelse.

– Jeg synes klubben har været inde i en rigtig god og positiv udvikling i den seneste sæson, og jeg vil gerne være med til at fortsætte denne gode udvikling i næste sæson, så vi kan spille med helt i toppen af 1 division. Derudover er jeg vild med den måde vi spiller fodbold på i Fredericia, så det har helt sikkert også spillet ind i mit valg om at forlænge aftalen, fortæller Andreas Oggesen.

Og han fortsætter.

– Jeg er rigtig glad for at være i Fredericia, og nyder at komme til træning hver eneste dag. Sammenholdet i truppen er virkelig godt. Jeg tror på, at det kan være med til at give de sidste procenter på banen, slutter Andreas Oggesen.

Annonce