Underground, der ligger i Vendersgade, har valgt at flytte. Det sker pr. 16. november, hvor de flytter ind i det gamle Louis Nielsen i Gothersgade 3.

I Vendersgade har butikkerne senest sat vimpler op for at markere, at butikkerne står sammen i en tid, hvor fremtiden om Vendersgade er til debat. Skal man lave en sivegade eller skal man bevare det som en gågade? Debatten sker efter, at der i de seneste år er kommet flere og flere tomme butikslokaler i gaden, og nu forlader endnu endnu en butik Vendersgade.

På butiksruden på lokalet i Gothersgade 3 står der, at Underground, der sælger streetwear, modetøj, urban wear og skateboard, flytter, og om overvejelserne siger Jannick Rudebeck, der er ansat i Underground:

»Vendersgade er ret død for mennesker, og derfor har vi valgt at flytte om til den centrale gågade, hvor alle menneskerne er. Vi vil om at være, hvor de andre butikker er. Mit indtryk er, at mange går på café og ind i butikkerne deromme og så tager man hjem igen. Vendersgade er glemt på det punkt,« siger Jannick Rudebeck.

Sidst husede bygningen i Gothersgade Louis Nielsen i både stueetagen og på første sal, men Underground kommer kun til at være i stueetagen.

»Håndværkerne er derfor igang med at renovere det og gøre det indflytningsklar til os,« siger Jannick Rudebeck

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer