Fredericia KFUM har føjet en paraply til deres palet, der nu er udvidet til at indeholde KFUM Esport, hvor der games FIFA i særligt indrettede lokaler i KFUMS klublokale på Randalsvej.

Igennem de seneste år er udviklingen i Esport ekspanderet, og fra Fredericia KFUM’s side har det længe været et ønske at få det implementeret i deres klub, hvor det grundet fodbolden giver ekstra god mening, at det kun drejer sig om fodboldspillet, FIFA.

KFUM har indgået et samarbejde med holdet R288, som vil stå for FIFA-undervisningen i klubben. R288 var i februar måned til ”VM for klubhold i FIFA” som blev afholdt i Milano, efter en månedlang kvalifikation mod de bedste hold i Europa. Det blev til en kvartfinale og top 16 i verden. Bag holdet står Rasmus Lauge og Ronni Dahl, der vil komme til at træne FIFA-spillerne.

David Gulløv holdt åbningstale. (Foto: AVISEN)

Efter at have klippet snoren til de nye lokaler talte vi med Fredricia KFUM’s formand, David Gulløv, som har haft projektet i støbeskeen i flere år. Vi startede med at spørge, hvor længe det har været undervejs.

»Alt for længe. Jeg tror, at hvis jeg havde haft et drømmescenarie var det for et års tid siden, at vi åbnede,  men jeg er glad for det er åbnet nu,« siger David Gulløv og kommer ind på, hvordan det var at åbne FIFA-lokaler:

»Det er altid en fornøjelse at åbne og præsentere noget. Det er sket et par gange i min tid som formand i KFUM, og det er fedt hver gang. Det viser, at vi er en klub i udvikling,« siger David Gulløv.

Flere spillere fra R288 var blandt de fremmødte. (Foto: AVISEN)

Esport indbefatter mange forskellige ting, men i Fredericia KFUM har man valgt at fokusere på fodboldspillet FIFA.

»Vi har indgrænset det til FIFA og det er fordi vi er en fodboldklub og FIFA et et fodboldspil og hvis man kan knytte de to ting sammen, så står vi med et godt produkt,« forklarer David Gulløv.

Lokalerne er peppet op med kunst. (Foto: AVISEN)

I sin åbningstale sagde KFUM-formanden, at han lejlighedsvis har hørt unge fodboldspillere i Fredericia KFUM tale om FIFA-kombinationer, som de ville bruge til fodboldtræningen. Og netop det, at man nu kan sige, at tingene fra fodboldbanen nu kan udføres inde i FIFA-lokalerne bagefter tror David Gulløv vil give en god effekt.

»Jeg tror, at børnene synes det er fedt. De kan gå ud at spille det og så gå herind og lave kombinationerne bagefter,« fortæller David Gulløv.

I alt er der 14 maskiner, som der kan spilles FIFA på i de nye lokaler, der er prydet med kunst lavet af den lokale kunstner, Thomas Lægaard.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer