Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Det var Vicekommisær Finn Ellesgaard Nielsen, der stod for ugens første døgnrapport. Han kunne berette om en rolig weekend på indbrudssiden, men dog en del at se til på færdselssiden.

“Lørdag klokken 16.00 standser vi en polsk mand på Taulovmotorvejen, han var desværre påvirket af alkohol, hvilket han sigtes for. Klokken 16.59 standser vi senere en 39-årig mand, der var påvirket af stoffer. Manden var ikke fra Fredericia, men dansk,” sagde Finn Ellesgaard Nielsen og blev spurgt til lastbilulykken.

“Part 2 som er en kvinde standser i nødsporet, da hun er løbet tør for benzin. Hun holder desværre lidt skråt parkeret, og rammes af part 1, som er en mandlig lastbilchauffør. Heldigvis sker der ingen personskade,” sagde Finn Ellesgaard Nielsen.

Hvordan forløb weekenden med de nye COVID-19-regler og åbningsmulighed til 02.00?

“Det er gået fint, der var intet på døgnrapporten, og heller intet i den briefing, vi selv fik denne morgen,” fortalte Finn Ellesgaard Nielsen til AVISEN.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer