Alle lægger ansvaret fra sig. De tror, at de kan betale sig fra at tage stilling!

Vi beder eksterne advokater om en redegørelse, for vi tør ikke tage stilling. Vi håber, at der står i redegørelsen, hvad vi skal gøre, for vi tør ikke selv tage stilling. Hvor er den ”nye” borgmester?

Efter at have set et interview med Karsten Cordtz, så kan man få den opfattelse, at han sidder bag alle socialdemokrater og uden ansvar bestemmer, hvad de skal gøre. Er det sådan, at alle medlemmerne i kommunalbestyrelsen enten er styret udefra eller ikke selv tør tage stilling til noget som helst. Hvis der var krummer i Steen Wrist Ørts, så ville han træde i karakter, men hvor kan vi finde ham?

Hvis der var krummer i Peder Tind, så ville han være meget klar i mælet. Men også han søger efter, at nogen skal fremlægge ”fakta”. Nu er det vist sådan, at fakta oftest ikke findes i det politiske. Det, der findes, er det, der bedst kan betale sig i øjeblikket.

Vi ser, at 1. viceborgmester, Susanne Eilersen leder økonomiudvalget selv om hun har skrevet under for kommunen på købsaftalen, som hele koncentrationen er om nu. Når hun har skrevet under på et dokument, som man nu debatterer lovligheden af, så er hun selv involveret i sagen. De holder også lukkede møder i økonomiudvalget. Begrundelsen herfor er, at det er en personsag. Spørgsmålet er så, om det er en personsag, eller det er en sag om dårlig administration i kommunen og en dårlig ledelseskultur. Så tale vi ikke længere blot om en personsag, men vi taler om generel dårlig ledelse. Nu kan vi så sige, at det drejer sig om lederne generelt. Men så er det jo rigtigt, at der skal en ekstern behandling til, for så har man jo ”dokumenteret”, at man ikke kan få tingene til at fungere på en ordentlig måde.

Vi havde den samme situation med Fredericia Teater, hvor man også iværksatte en intern undersøgelse med kommunens egen advokat. Vi kan meget let få den opfattelse, at der er flere i kommunalbestyrelsen, der kunne få fingrene i klemme, derfor forsøger man at holde lav profil. Så frikender man sig selv.

Er der i kommunalbestyrelsen overhovedet ingen voksne mennesker, der tør tage ansvar?

Jens Jørn Pedersen
Sanddalvej 4
7000 Fredericia

Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jimmy rasmussen
Jimmy rasmussen
1 måned siden

Du glemmer de er alle velbetalte i honorarer og fryns.
Alle medansvarlige og peder tind ossv

Leif Christensen
Leif Christensen
1 måned siden

De arbejder hjemmefra allesammen😂😂, Rådhuset er jo pakket ind som en stor julegave og mig bekendt må den jo først åbnes 24/12.
Lad nu borgmesteren (den gamle stoppe 31/12-20, så kan de 133.000 kr. bruges til at betale alle de vikartimer der bruges på byens plejehjem!

John Skov
John Skov
1 måned siden

Har nævnt det før, men gør det gerne igen:
Kære alle Fredercianere, – hvad enten i stemmer på det ene eller andet parti, – så stem nogle nye fra jeres parti ind i byrådet!!
Dem der sidder der nu er intet værd, de repræsenterer ikke nogen selvstændig mening og kan derfor ikke deltage i en demokratisk debat.
Vi har længe nok haft borgfred, demokrati handler ikke kun om at være enige, men om at udveksle synpunkter der kan komme Fredericia tilgode.