Fredericia AVISEN var med, da EA Værktøj donerede masser af kvalitets arbejdstøj, støvler og mere til de kolde måneder for gadens borgere. Misbrugscenteret tog imod med kyshånd.

EA Værktøj har i mange år præget midtbyen, men om kort tid slår de dørene op for en helt ny butik på Vestre Ringvej 4. Der er i flytningen kommet noget arbejdstøj i overskud, og i et samarbejde med Fredericia Misbrugscenter er der arrangeret en donation for en symbolsk betaling som Frank fra Misbrugcenteret betalte af egen lomme.

Flere paller køres ud på vejen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

På vej ud af lageret under butikken i Købmagergade kommer en gaffeltruck med en palle med papkasser. Kort tid efter kommer der en assorteret palle.

Frank Hanghøj er medarbejder på Fredericia Misbrugscenter. Han er mødt op sammen med en borger, der er i tilbud hos misbrugscenteret. De har begge de velkendte julelys i øjnene ved synet af de mange kasser.

Michael Damborg fra EA Værktøj viser en solid kedeldragt frem. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Den her kedeldragt. Den er varm og den er god, når man kører scooter” siger Frank og fortsætter: “Jeg ved lige hvem den vil gavne”. Det er ikke en donation af ubrugelige varer, den ene varme jakke eller støvle kommer frem efter den anden.

Donationen går til de mest udsatte borgere, “Dem der ikke har noget som helst. For dem er det en kæmpe hjælp, det er vi taknemmelige for”, siger Frank.

Fra den en hånd til den anden. Frank Hanghøj og Heine Andersen fra EA Værktøj. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Vi tænker, at hvis der er nogen, som har brug for noget varmt vintertøj, så må det være de udsatte. Det er afprøvet arbejdstøj så det er helt sikkert noget der virker mod kulden når den kommer”, siger Heine Andersen.

EA Værktøj åbner deres nye butik på Vestre Ringvej 4 på mandag den 2 september, og snart vil bygningen de efterlader blive renoveret og bygget om til lejemål.

https://www.facebook.com/menyfredericia/