FHK har siden tilbagekomsten i ligaen i 2019 spillet tre kampe mod Skjern. Ingen af gangene har FHK været tæt på at vinde, og for at den mission skal lykkes, så er der et bestemt kriterie der skal opfyldes, fortæller træner Jesper Houmark.

FHK er inde i en god stime. Seks ud af de seneste otte kampe har holdet vundet, og det gør holdet til et af de mest formstærke mandskaber i ligaen. Onsdag skal FHK i kamp igen, hvor modstanderen er Skjern på udebane.

»Vi glæder os til at skulle vest på. Skjern er et godt hold, og det er et af de fire hold i rækken, som vi ikke har slået endnu. Vi skal dæmme op for Jesper Konradsson og Jonas Tidemand, som vi havde problemer med sidste gang vi mødte dem,« siger Jesper Houmark.

Skjern har haft en svingende sæson. De tabte tre kampe i træk i november, hvor det blev til et nederlag på 36-23 til Ribe-Esbjerg 26-22 til SønderjyskE og 32-26 til Bjerringbro-Silkeborg. Senest er bøtten dog vendt, da det er blevet til sejre mod Mors-Thy og Skanderborg. Men der er ingen tvivl om, hvem der er favoritter, hvis man spørger Jesper Houmark.

»Skjern er klart favoritter, og det er de qua de resultater vi har haft i indbyrdes møder. Måden Skjern spiller på har vi haft svært ved at løse, og vi har ikke været tæt på at slå dem, hvilket vi har med andre hold, som vi ikke har besejret,« siger FHK-træneren.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hvorfor er Skjern så svære at slå for jer?

»Vi har haft svært ved at løse Konradsson i alle kampene mod dem, og lykkes vi med det, så kan vi drille Skjern,« siger Jesper Houmark.

Senest spillede FHK to vidt forskellige halvlege mod Århus, og der skal formentlig en helstøbt præstation over en hel kamp til at vinde mod Skjern.

»Vi vil allerhelst spille godt i to halvlege, men der er mange ting, der gør, om man spiller godt eller skidt. Vi sluttede bedst af mod Århus, og så kan jeg godt leve med, at vi kun spillede godt i en halvleg. Det er værre at spille godt i første halvleg og så ikke gøre det i anden,« konstaterer Houmark.

http://adp-as.dk

I den seneste kamp mod Århus var Anders Kragh Martinusen ene mand på FHK’s højre back, da Jakob Mikkelsen sad ude med en skade, men han er klar igen.

»Det er fedt at have Mikkelsen med igen, men det var også fedt, at Anders fyrede den af mod Århus og virkelig trådte i karakter. Det er kendetegnende for Anders, at han spiller med fuld drøn, når han er på banen, og det kommer vi til at se igen mod Skjern, hvor vi nu har to højre backs til rådighed, slutter Houmark.

Der er kampstart mellem Skjern og FHK klokken 20:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer