Forside FHK En spillers beretning om tankerne før, under og efter kvalifikationen

En spillers beretning om tankerne før, under og efter kvalifikationen

DEL
Loresa Muslija, praktikant på Fredericia AVISEN. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Fredericia Håndboldklub har i weekenden leveret flotte resultater ved kvalifikationsturneringerne til de bedste ungdomsrækker. På Fredericia AVISEN har vi i denne uge Loresa Muslija i praktik, og her kan du læse hendes tanker før, under og efter de vigtige kampe.

I lørdags d. 11/9 fik vi en plads i 1. division, som er den bedste række inden for U16 håndbold. Første runde spillede vi i Bjerringbro, hvor vi skulle møde Aalborg og Hornbæk. To virkelig gode hold, som krævede en masse forberedelse. Vi startede ugen ud med at tage til BGI, for at spille træningskamp, hvor vi vandt med to mål. Træningskampen skulle bruges til at se, hvad der skulle trænes resten af ugen. De næste træninger før kvalifikationen, trænede vi mest taktisk med både U14 drengene og U18 pigerne.

FHKs U16 piger efter dagens kvalifikation til 1. division.

I Bjerringbro skulle vi starte med at spille mod Aalborg, som nok var den modstander vi frygtede mest. De blev seedet 9’er, hvorimod vi blev seedet 18’er af JHF. Men det skræmte os ikke, for hvis vi alle gjorde det bedste, vi kunne, kunne vi sagtens spille op med dem. Vi endte desværre med at tabe. Det var ikke fordi, vi spillede dårligt, vi havde bare perioder, hvor vi ikke kunne få noget til at lykkeds, og det var en stor fordel for dem.       

Efter kampen var vi triste over, at vi ikke vandt, men ikke skuffede. De var bedre end os, og det skal man også kunne acceptere som håndboldspiller. Næste kamp skulle vi møde Hornbæk, som også var nogle virkelig stærke modstander. Efter første halvleg var vi bagud med fire mål, men vi gav ikke op. Vi kæmpede os op og endte med at vinde med et mål.

Vi skulle forberede os til anden runde. Vi startede ugen ud med at træne med U14 drengene, hvor vi fik løbet en masse. Næste træning trænede vi med U18 pigerne, hvor vi fik trænet et nyt forsvar. Vores træner mente, at det var sådan, vi kunne stoppe vores modstander i weekenden. Forberedelse gik også meget ud på at gøre det nemmere for ens eget hold, når man skal møde nogle gode hold. Sidste træning før weekenden, var en taktisk træning.

Den anden runde skulle vi spille i Bøgeskovhallen, hvor vi skulle møde AGF/Viby/Stavtrup og Skjern. Vi skulle først møde AGF, men vi var ikke rigtig klar, da vi gik ind til kampen. Forsvaret lykkedes ikke rigtig for os, og vi kom bagud med fire mål efter første halvleg. Vi tog os sammen i anden halvleg og fik styr på forsvaret. Vi endte med at vinde med to mål. Man havde en følelse af glæde og lettelse pdå samme tid. For at sikre pladsen i 1. division 100 procent, skulle vi vinde den sidste kamp mod Skjern. Vi spillede en god kamp, og endte med at vinde med seks mål. Sejren førte til at vi nu er i 1. division. At komme i 1. division betød, at vi har klaret det første mål som hold. Vi kan nu spille i den bedste række, hvor vi hører til.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

DEL