D. 2. februar er det slut. Gulddreng har gjort komet karriere på den danske musikscene, men han har valgt at stoppe. Der bliver dog mulighed for at opleve ham i Tøjhuset i Fredericia, hvor han giver en intimkoncert for et særligt udvalgt publikum.

Der var liv og glade dage på Rådhuspladsen i sommer, da Gulddreng optrådte til Sommerrock i Fredericia. Så mange kommer der ikke den sidste gang, hvor Gulddreng optræder på fredericiansk grund.

Det hele finder sted d. 11. januar i Tøjhuset klokken 20:00, hvor kun et særligt udvalgt publikum er inviteret. Det er radiostationen skala.fm, der står bag intimkoncerten og det er kun via radiostationen, at man kan anskaffe sig billetter. Det sker ved at lytte med til Verdens Bedste Morgen hos Kenneth, Louise og Allan eller hos eftermiddagen med Peter og Charlotte.

Der udloddes i alt 25×2 billetter til intimkoncerten med Gulddreng, der en sidste gang optræder på en fredericiansk scene.

Den sidste optræden for Gulddreng bliver d. 2. februar i Royal Arena, hvor han slutter af med et brag af en koncert, som der er mulighed for at købe billet til ved at klikke her.