I Fredericia bruges der i år et stort beløb på at få den helt store julehygge frem. På de store pladser spreder julehyggen sig i form af rigtig flot julebelysning, men bag skyggerne af de flotte lys møder den lokale kunster Emil Staggemeier ind til noget af et syn ved hans julehus i Danmarksgade.

Mellem to af husene, bag et juletræ, har en person simplethen haft så travlt med at skulle på wc’et, at vedkommende har lagt en dej på størrelse med en skål risengrød. Personen har smidt sit mundbind, men det har ikke været nok til at tørre op.

Derfor ringede projektkonsulent Sanne Døssing, der står for årets julehytter, til AVISEN og bad om assistance, da vi har hovedkontor få meter der fra. Der blev hurtigt fundet sække, vådservietter og litervis af vand så vi kunne fjerne efterladenskabende fra den travle person som ikke har haft tid til at finde et wc. Nu er julehyggen genetableret, og for kunsteren Emil Staggemeier betyder det nu, at han kan åbne sin bod igen.

Vi må håbe, at det ikke er en serieforbryder, der er på spil så der ikke vil opstå flere problemer i skyggerne af den flotte julebelysning.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Peter
Peter
18:09 - 30. november 2020 18:09

Det var da en kæmpe pebernød der lå der.