Klokken 22:31 rykkede TrekantBrand og politiet ud til et færdselsuheld på Strandvejen i Fredericia.

Uheldet fandt sted på Strandvejen nær krydset ved Røde Banke i retning mod byen. TrekantBrand er igang med at rydde op efter uheldet, der involverede to biler.

Den ene bil blev skubbet væk. (Foto: AVISEN)

– Personen, der påkørte den anden part, er blevet kørt til kontrol på skadestuen, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Lars  Grønlund.

Bilen, der blev skubbet væk, var havnet på cykelstien / fortorvet. (Foto: AVISEN)

Strandvejen er på trods af uheldet farbar i ydersporet omkring uheldsstedet.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jannie Sørensen
Jannie Sørensen
00:42 - 27. april 2021 00:42

I bilulykke på Strandvejen mandag aften, vil jeg gerne at I får rettet jeres oplysninger. Det var ikke den påkørte som kom på skadestuen, men hende som havde påkørt den anden bilen, der kom afsted på skadestuen. Hende som blev påkørt, blev tilset på stedet af lægen og forbi hun kørte i så god en bil kunne man vurdere hendes tilstand til at hun kunne komme hjem, dog med det forbehold at det mindste som ville opstå efter hun kom hjem, skulle hun med det samme kontakte sygehuset.

Lotti
Lotti
18:13 - 27. april 2021 18:13

Jannie, det var ikke kun en som der kom afsted på skadestuen, det gjorde både føren og passageren i den bil, som der kørte op i den anden. Føren blev udskrevet om natten og passageren blev opereret i dag og er stadig indlagt.