Fredericia AVISEN møder den talentfuld Lars Mølsted til en vaskeægte sofasamtale på Fredericia Teater, hvor klokkerne snart vil kime igen. Klokkeren fra Notre Dame, den bedst anmeldte musical, er tilbage, hvor den hører hjemme.

Som kulturredaktør på Fredericia AVISEN kan jeg kun være enig med landets anmeldere, Klokkeren fra Notre Dame er i en klasse for sig selv og den har sat dybe spor i både tilskuere og skuespillere.

“Klokkeren fra Notre Dame kan ramme bredt på alle parametre på en gang. Først og fremmest er det musikken som afvæbner en fra første sekund, når det store ensemble åbner op, så sidder man tilbage som en væg. Så kører det derfra, det er en smuk og tragisk historie,” siger Lars.

Klokkeren fra Notre Dame vandt Årets Reumert i 2017 og fik hele 26 x 6 stjerner, og det er ikke en stjerne for meget. Nu kan du opleve den igen på Fredericia Teater, med om muligt bedre lyd.

For hovedrolle indehaver Lars Mølsted er det en gave at spille rollen, så mon ikke der endnu engang bliver brug for lommetørklæder i Prinsessegade, når porten til den gamle ikoniske kirke åbnes igen.

Køb din bilet her.

www.fcfredericia.dk