Fredericia Idrætscenter afholdt i weekenden et arrangement med hot yoga, saunagus og andre muligheder for at pleje sig selv og sit velvære. 89 mennesker gæstede begivenheden og både latter, sundhed og venskab blev plejet. 

Det er tydeligt at mennesker gerne bruger en aften på wellness og forkælelse, og gæsterne var ikke kun fra Fredericia. 

Jeg talte med nogle af de besøgende, og dem jeg mødte delte med mig, at de havde haft en alletiders aften. “Det har simpelthen været så dejligt og hyggeligt” fortalte Maria og Kate, som begge havde været alle aftenens oplevelser igennem. “Vi er glade for at vi er kørt hertil, det gør noget særligt ved os, at bruge tid på denne måde”. fortsatte begejstringen. 

I et par af centrets lænestole møder jeg Lis og Lis som begge har rundet de 80 år. To veninder som har fundet hinanden senere i livet, og idag deler både rejser og andre oplevelser. “Saunagusen er god for mine luftveje, det ville være godt for mig at komme i sauna dagligt”, fortæller den ene Lis. Jeg fortæller Lis, at en daglig saunatur ER en mulighed. På bordet står frugt og nødder, og begge kvinder har sat sig godt til rette. Vi får os en længere snak, som handler om livet, og noget af det, som har bragt netop disse to kvinder sammen. 

Aftenens yngste gæst Thea er 11 år, og er med sin mor i Idrætscentret. I terapibassinet møder jeg to mænd, som overvejer at begynde på yoga. “Jeg har prøvet”, fortæller den ene – “det var vildt hårdt, jeg havde ondt i lårene flere dage efter”. 

Noget af det som Fredericia Idrætscenter lægger vægt på, er at sætte alle kræfter i spil, når events planlægges og afholdes. Derudover er arrangementerne tilpasset det som rører sig i tiden og det som folk ønsker sig, men også helt nye tanker bliver gennemarbejdet og afprøvet.

Et fast team og timeansatte medarbejdere bærer mange skridt i benene, når arrangementerne løber af stablen. Der er meget at koordinere så oplevelsen bliver fuldendt for gæsterne. Svømmehal og badeland rummer mulighederne for at kunne indbyde til wellness. 

Helle Burmeisters har i mange år sørget for at centrets kuraftener er blevet til virkelighed. “Hver eneste gang handler det om at give gæsterne en god oplevelse og få det optimale ud af idrætscentrets rammer”, fortæller Helle. Helles erfaring gør at hun har et alletiders tag på, hvad der rører sig i wellness-verdenen. Det er derfor med tiden blevet til mange forskelligartede events, og fremtiden vil ligeledes bliver prydet af begivenheder, som inviterer til fælleskab og gode grunde til at hoppe op af sofaen og være med. 

Kommende arrangementer i Fredericia Idrætscenter:

Mandag d. 16. marts 

Fredericia Sund By et foredrag med Julie Rubow 

Lørdag d. 3. oktober  

Yogadag i samarbejde med Tina Blomstergren

Fredag d. 6. november 

Kuraften

Hver uge afholdes saunagus og hver måned Mini Romersk Bad. 

Se mere på www.fredericiaidrætscenter.dk 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer