FHK tabte den første kamp i kvalifikationsspillet med 33-39, og efter kampen må holdet sande, at det endnu en gang ikke lykkedes at sammensætte en hel kamp på et højt niveau.

FHK var i teten fra start til slut i første halvleg. Nicolaj Nørager orkestrerede angrebsspillet på en måde, som han ikke har gjort i den sidste del af grundspillet, og det gav afkast på banen, hvor FHK spillede med det tempo, som holdet var kendt for i den gode periode i slutningen af 2020. I målet var Emil Tellerup en sprællemand og med store redninger var han med til at sikre FHK en pauseføring på 22-20, men så gik klappen ned.

http://adp-as.dk

Mors-Thy gik frem i et mere offensivt forsvar, og det generede FHK’s spil i stor grad. Der blev lavet uprovokerede boldtab, og samtidig begyndte Søren Pedersen at få fat i Mors-Thys mål. Det gjorde, at Mors-Thy scorede det ene kontra mål efter det andet, og da Mors-Thy først var kommet i front så de sig ikke tilbage og endte med at vinde opgøret 39-33 efter to vidt forskellige halvlege.

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Emil Tellerup (4): Startede godt ud, men faldt i niveau i anden halvleg i takt med, at FHK fik den ene kontra efter den anden imod sig. Havde ni redninger på 34 forsøg.

Mikkel Løvkvist (4): Havde et fint indhop, selvom scoreren i kampen var høj. Havde seks redninger på 16 forsøg, hvilket giver en redningsprocent på 37,5 %.

Martin Bisgaard (4): Var træfsikker i det meste af kampen med fire mål på fem forsøg, men den brændte chance og en teknisk fejl trækker ned.

Rune Andersen (02): Var ikke særlig skarp skudmæssigt. Lavede tre mål på syv forsøg.

Jesper Lindgren (02): Fik det meste af anden halvleg i forsvaret, og da målene væltede ind falder det blandt andet tilbage på Lindgren.

Rasmus Boysen (02): Forsvaret stod ikke særlig godt, og som en forsvarsspiller, der dækkede op hele kampen, var Boysen en del af det.

Jonas Kruse (UB): Spillede ikke nok.

Malte Pedersen (UB): Spillede ikke nok.

Nicolaj Nørager (7 – Man of the Match): Fremragende første halvleg, men faldt i niveau efter pausen. Lavede fem mål på otte forsøg og seks assists.

Jakob Mikkelsen (4): Det offensive forsvar bekom ikke Mikkelsen vel, men fik undervejs sat bolden i mål fem gange. Lavede tre tekniske fejl.

Anders Kragh Martinusen (4): Svingende kamp af Martinusen, der lavede tre mål på syv forsøg, fire assists og tre tekniske fejl. Tilkæmpede sig derudover tre straffekast.

Jakob Frederiksen (UB): Spillede ikke nok.

Kasper Young (4): Lavede seks mål på otte forsøg, men de fire var på straffe. Brændte undervejs et straffekast og en enkelt chance i åbent spil.

Rasmus Meyer (4): Spillede en god angrebskamp med to mål og fik også kæmpet sig til et straffekast, men forsvarsmæssigt ramte Meyer ikke niveau.

Mathias Hedegaard (4): Igen scoringssikker angrebsmæssigt med tre mål på tre forsøg. Lykkedes heller ikke forsvarsmæssigt.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer