Søndag aften fik politiet en anmeldelse om, at der var fans af både Brøndby og FC København på banegården i Fredericia. Da politiet kom til stedet endte det i stedet med, at ordensmagten blev udsat for fornærmende tiltale, vold og trusler. Én person endte med at få tre sigelser.

Klokken 22:16 fik Sydøstjyllands Politi en anmeldelse fra en DSB-medarbejder, der frygtede ballade på banegården mellem de rivaliserende fans, der var til stede på samme tid, da de var på vej hjem fra udekampe i Herning og Randers.

Hvor vidt der opstod ballade mellem fansene melder historien ikke noget om, men politikommisær Michael Gadeberg oplyser, at da politiet kom til stedet blev de generet af fodboldfansene. Der blev blandt andet spyttet efter politiet, der også blev truet og udsat for fornærmende tiltale. Det endte med, at en 21-årig mand fra Esbjerg ikke ville oplyse sit navn. Han blev sigtet for vold, trusler og fornærmende tiltale.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.