Support Our Scene Festival 2019 er en endags-festival, som finder sted under Trekantområdets festuge d. 24. august. Det er en undergrundsfestival, der tilbyder et unikt alternativ til øvrige festivaler i Danmark med sit særlige fokus på hardcoremusikken.

Denne slags musik er en niche-genre, som er udsprunget af punkmusikken og samtidig har stærke bånd til metalscenen. Det er en scene, som bygger på og vægter positive og stærke værdier og fællesskaber, hvorfor man ofte støder på ord som tolerance, mangfoldighed og sammenhold både i tale og tekster hos de mange hårdtarbejdende bands i ind- og udland.

Der bliver således smæk for skillingen med en festival, som under festugens tema ”Flyt dig”, netop er flyttet i nye, centrale omgivelser i Det Bruunske Pakhus fra en tidligere placering på havnen.

Support Our Scene Fest 2019 er et resultat af en mangeårig passion i foreningen bag og er samtidig et frirum og et samlingspunkt for ligesindede fra både Danmark og nabolandene.

Support Our Scene Fest er en særlig festival, fordi bands i denne genre brænder for at spille live og netop flytter sig for musikken og publikummet, ikke for pengene. Derfor er Support Our Scene en festival, hvor det bliver tydeligt, hvad man kan føre det til med drive og passion; det er undergrundsmusik, når det er bedst, nemlig live og med overbevisning. Således er årets bands en blanding af velkendte navne, som spiller store festivaler, f.eks. tyske Acranius, som netop har spillet på den legendariske Wacken Festival eller amerikanske First Blood, samt mindre kendte bands, som fortjener chancen for at spille for et nyt publikum, som f.eks. Exemption fra England, Dagger Threat fra Tyskland og Heroes2None fra Aarhus.

Fredericia har i mange år været kendt som Danmarks hovedstad, når det kommer til undergrundsmusik, og traditionen føres videre, når festivalen inviterer de to lokale bands, Deadnate og Lifesick, med i programmet til henholdsvis at sparke festen i gang og til at afslutte på højeste niveau. Alt i alt er Support Our Scene Fest en hyggelig dag, hvor der er plads til alle, som gerne vil nyde de hårde toner og kolde drikke; et fristed, hvor man kan åbne sig for nye venskaber eller bare få flyttet grænserne i forhold til de øvrige velkendte musikarrangementer.

SOS Fest, event: https://www.facebook.com/events/396772657532786/
Entré: 150,- (forsalg)

https://www.fredericiavin.dk/