Raphael Onyedika Nwadike var med til at vende kampen for FC Fredericia, der vandt 2-1 mod Kolding efter et comeback, hvor den nigerianske lejesvend fra FC Midtjylland scorede det udlignende mål.

https://www.vinmedmere.dk/

Raphael Onyedika Nwadike eller bare Raphael, som han omtales blandt holdkammeraterne. Det er et navn, som de fleste skal til at lære og kende, og han viste hvorfor, da fredericianerne vandt med 2-1 mod Kolding.

Afrikaneren har et stort løbepensum, og krydrer det med stærkt pasningsspil, men ni minutter før tid viste han også målfarlighed, da han efter et kort hjørnespark hamrede bolden i mål fra kanten af feltet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Efter kampen talte vi med FC Fredericia-debutanten.

»Det er et godt moment for mig og min familie. Det var min første kamp her, hvor vi vandt og jeg blev kåret til man of the match af fansene,« siger Raphael, der er i FC Fredericia på en lejeaftale gældende for sæsonen 2020/21:

»Jeg skal blive endnu bedre her, og sammen med holdet skal jeg blive bedre, og måske kan vi ende i Superligaen,« forklarer Raphael, der sammen med holdkammeraterne allerede skal i aktion igen på torsdag, hvor Fremad Amager er modstanderen på Monjasa Park:

»Vi skal få slappet af og nyde momentet og begynde at fokusere på kampen på torsdag mod Amager,« fortæller Raphael.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer