Venstre i Fredericia leverede i denne uge en kronik om, at Fredericia skal have en vision. Den nuværende vision udløber, og derfor skal der en ny til. Det havde Venstre gerne set ind i årets budgetforhandlinger, da det ikke skete, går partiet nu ind i debatten om Fredericia nye vision.

I studiet har vi besøg af Venstre Gruppeformand Peder Tind og byrådsmedlem Christian Jørgensen. De to giver deres bud på, hvorfor Fredericia skal have en vision, men også en række bud på, hvad visionen skal indholde.

»Vi vil gerne have en dialog med fredericianerne om, hvor vi skal hen i fremtiden. Det er vigtigt, at vi har et fælles ståsted. Vores nuværende vision udløber og derfor er det passende med en ny, der viser hvor vi skal styre hen,« fortæller Peder Tind og bliver suppleret af Christian Jørgensen.

»Det er ikke Venstre alene, der bestemmer, hvordan en visionsproces skal være, men da vi lavede den sidst, var der stor borgerinddragelse. Sådan en proces vil jeg håbe på igen. Både som liberal og min udvalgskasket som udvalgsformand for Demokrati- og borgerudvalget, vil jeg håbe, at det kan lade sig gøre. Det behøver dog ikke være en supertanker at sætte processen i gang, vi har også noget Corona, der kan spille ind i forhold til inddragelsen, men måske skal den være digital. Forhåbentligt kan vi lande noget som vi kan se os selv i, bredt i her i byen, både politisk, i erhvervslivet og hos borgerne. Fredericai er en stor virksomhed, så selvfølgelig skal vi have en vision at sejle efter. I Venstre har vi bosætningen som overskrift for det hele.«

Se hele interviewet med de to politikere og hør deres bud på visionen.

Læs også

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer