En forældre har henvendt sig til Fredericia Avisen og udtrykt sin bekymring over, om sikkerheden på den katolske privatskole Sct. Knuds Skole i Fredericia er i orden.

  • Løse ledninger, der hænger på muren samt en stige, der har stået det samme sted i flere dage, hvor børn, der går i SFO og indskoling, leger ved – uden opsyn.

–  Er det det man betaler for, for at børn får en bedre undervisning? Hvor kommer sikkerheden ind i billedet? Som forælder vil jeg ytre min bekymring om stedet. Skolen i sig selv er helt sikker fantastisk, men sikkerheden, synes jeg bestemt at der skal tages hånd om, oplyser kvinden, der ønsker at være anonym ( hendes navn er redaktionen bekendt, red.)

Skoleleder på den katolske privatskole Sct. Knuds Skole i Fredericia, Joachim Grundtvig, reagerede hurtigt på avisens henvendelse og lover, at bringe forholdet i orden med det samme.

– Sikkerheden for vores børn og ansatte på skolen er naturligvis vores højeste prioritet.
Vi  har ikke været opmærksomme på, at nogle af de håndværkere der er i gang med en renoveringsproces hernede ikke har taget stigen med sig efter brug. For en god ordens skyld kan jeg informere avisen om, at kablet der hænger på facaden ikke er strømførende, da dette ikke er blevet installeret endnu ift. udendørsbelysning, oplyser skoleleder Joachim Grundtvig til Fredericia Avisen.