EM 2021 spilles fra den 11. juni til den 11. juni 2021. Her har vi sammensat en startformation ud fra de dyreste spillere på hver deres position. Du kan finde odds em, efter at du har læst denne artikel.

Det tyske fodboldmedie Transfermarkt vurderer løbende fodboldspilleres markedsværdi fra hele verden. Her stiller vi skarpt på de elleve dyreste spillere på deres vante positioner.

Holdet stiller op i en 4-4-2-formation, og der er taget udgangspunkt i spillernes primære positioner.

Målmand:

Gianluigi Donnarumma (Italien)

Vurderet til: 468 millioner kroner

Italiens 22-årige målmand er den højest vurderede målmand ved EM-slutrunden. Donnarumma har snart kontraktudløb med sin klub AC Milan, og dermed kan han bruge EM som udstillingsvindue med henblik på en kontrakt med en ny klub.

Højreback:

João Cancelo (Portugal)

Vurderet til: 429 millioner kroner

Portugals 27-årige højreback João Cancelo er den højest vurderet på sin position ved EM-slutrunden. Han spiller til daglig for Manchester City, som han skiftede til fra Juventus for to år siden.

Højre centerforsvarer:

Matthijs de Ligt (Holland)

Vurderet til: 585 millioner kroner

Hollands centerforsvarer Matthijs de Ligt er den dyreste på sin position ved slutrunden. De Ligt repræsenterer til daglig italienske Juventus, som han har spillet for siden sommeren 2019.

Venstre centerforsvarer:

Rúben Dias (Portugal)

Vurderet til: 585 millioner kroner

Portugals centerforsvarer Rúben Dias udgør venstre side i det centrale forsvar. Han er på kontrakt med Manchester City, som han skiftede til fra Benfica i sommeren 2020.

Venstreback:

Andrew Robertson (Skotland)

Vurderet til: 507 millioner kroner

Skotlands venstreback Andrew Robertson er den dyreste på sin position ved EM. Den 27-årige venstreback spiller til daglig i Liverpool FC, som han har spillet for siden sommeren 2017, hvor han kom til fra Hull City.

Højrekant:

Jadon Sancho (England)

Vurderet til: 781 millioner kroner

Englands 21-årige kantspiller Jadon Sancho udgør højrekanten i denne formation over de højest vurderede spillere. Sancho spiller i tyske Borussia Dortmund, men ventes at skifte i sommerens transfervindue.

Højre, centrale midtbanespiller:

Kevin de Bruyne (Belgien)

Vurderet til: 781 millioner kroner

Belgiens store kreatør, 29-årige Kevin de Bruyne, er placeret i højre side på den centrale midtbane. På klubplan spiller han for Manchester City.

Venstre, centrale midtbanespiller:

Bruno Fernandes (Portugal)

Vurderet til: 703 millioner kroner

Portugals ditto kreative midtbanespiller, Bruno Fernandes, udgør den anden centrale midtbaneplads på dette slagsstærke mandskab. Han spiller til daglig i Manchester United.

Venstrekant:

Raheem Sterling (England)

Vurderet til: 703 millioner kroner

England lynhurtige kantspiller Raheem Sterling har placeret sig på venstrekanten på dette mandskab. Han spiller normalt i Manchester City.

Højre angriber:

Kylian Mbappé (Frankrig)

Vurderet til: 1,25 milliarder kroner

Frankrigs angriber Kylian Mbappé er den højest vurderede spiller på dette hold. Han spiller til daglig i franske Paris Saint-Germain.

Venstre angriber:

Harry Kane (England)

Vurderet til: 937 millioner kroner

Englands spydspids Harry Kane er sidste mand på holdet. Han er placeret i venstre side i angrebet i denne 4-4-2-formation. På klubplan er han på kontrakt med Tottenham Hotspur.