EM 2021 blev fløjtet i gang i dag, og lørdag møder Danmark Finland i deres første EM-kamp ved denne slutrunde. Her kan du se den dyreste startformation med spillere fra den danske EM-trup. Danmark er placeret i gruppe A blandt em 2021 grupper, og således skal de også møde Belgien og Rusland.

Det tyske fodboldmedie Transfermarkt vurderer løbende fodboldspilleres markedsværdi fra hele verden. Her stiller vi skarpt på de elleve dyreste spillere på deres vante positioner i klubberne.

Holdet stiller op i en 4-3-3-formation, og der er taget udgangspunkt i spillernes primære positioner.

Målmand:

Kasper Schmeichel

Klub: Leicester City

Vurderet til: 47 millioner kroner

Det danske landsholds førstemålmand Kasper Schmeichel har hidtil stået 65 A-landskampe. Til daglig spiller han i Premier League-klubben Leicester City.

Højreback:

Joakim Mæhle

Klub: Atalanta

Vurderet til: 101 millioner kroner

Joakim Mæhle har spillet ti A-landskampe for Danmark hidtil. I hovedparten af dem har han spillet venstreback, selvom han normalt er højreback. Han spiller for italienske Atalanta på klubniveau.

Højre centerforsvarer:

Joachim Andersen

Klub: Olympique Lyon

Vurderet til: 172 millioner kroner

Joachim Andersen har spillet fem A-landskampe hidtil. Han var i sidste sæson udlejet til Fulham, men nu vender han tilbage til sin franske arbejdsgiver Olympique Lyon, som han skiftede til fra Sampdoria i sommeren 2019.

Venstre centerforsvarer:

Andreas Christensen

Klub: Chelsea FC

Vurderet til: 234 millioner kroner

Andreas Christensen er i denne opstilling placeret i venstre side i det centrale forsvar, som han også oftest spiller for Danmark med Simon Kjær til højre for sig. Han har hidtil spillet 40 A-landskampe. På klubplan spiller han i Chelsea FC.

Venstreback:

Nicolai Boilesen

Klub: FC København

Vurderet til: 5,4 millioner kroner

Nicolai Boilesen spiller primært venstreback og derfor har han fået denne plads i opstillingen, selvom der ofte benyttes højrebenede på venstrebacken. Boilesen har spillet 20 A-landskampe. Han slår til dagligt sine folder i FC København.

Højre centrale midtbanespiller:

Thomas Delaney

Klub: Borussia Dortmund

Vurderet til: 117 millioner kroner

Den 29-årige midtbanespiller Thomas Delaney har spillet 54 A-landskampe. Han spiller for tyske Borussia Dortmund på klubniveau.

Venstre centrale midtbanespiller:

Pierre-Emile Højbjerg

Klub: Tottenham Hotspur

Vurderet til: 273 millioner kroner

Pierre-Emile Højbjerg kom til Tottenham Hotspur fra Southampton i sommeren 2020, og siden da har han udviklet sig til en profil på holdet. På landsholdet er Højbjerg også garant for at levere på højt niveau. Det har han indtil videre gjort i 41 A-landskampe.

Højre kantspiller:

Robert Skov

Klub: Hoffenheim

Vurderet til: 78 millioner kroner

Robert Skov er ikke førstevalget på denne formation for A-landsholdet, men ikke desto mindre, så er han højest vurderet på positionen, og derfor er han placeret her. Han spiller på klubplan for Hoffenheim, og har spillet ti A-landskampe.

Offensiv midtbanespiller:

Christian Eriksen

Klub: Inter Milan

Vurderet til: 312 millioner kroner

Christian Eriksen har ikke overraskende den højeste markedsværdi på holdet, da han er landsholdets store stjerne. Eriksen har spillet 108 A-landskampe og scoret 36 mål. Han spiller for Inter Milan på klubniveau og har netop vundet det italienske mesterskab med dem.

Venstre kantspiller:

Mikkel Damsgaard

Klub: Sampdoria

Vurderet til: 101 millioner kroner

Mikkel Damsgaard tørner ud for Serie A-klubben Sampdoria. Den 20-årige venstrekant har spillet tre A-landskampe og scoret to mål. Han kom til Sampdoria fra FC Nordsjælland i sommeren 2020.

Angriber:

Yussuf Poulsen

Klub: RB Leipzig

Vurderet til: 164 millioner kroner

Angriberen på holdet er Yussuf Poulsen, der kom til tyske RB Leipzig fra Lyngby Boldklub tilbage i sommeren 2013. Han har udviklet sig til en stor profil på holdet. Det har han også på A-landsholdet, hvor han hidtil har spillet 54 kampe og scoret otte mål.