Tirsdag vandt Fredericia Håndbold klub 33-27 på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg. Ved hjemkomsten til thansen ARENA var fanklubben HK Ultras troppet op og hyldede holdet, der blev modtaget af tilstande, som man normalt kun ser i udlandet.

Efter at have taget opstilling ved arenaen klokken 23:15 blev ventetiden forløst omkring klokken 23:45, hvor spillerbussen ankom. I røg og damp gjorde bussen sin entré på parkeringspladsen, hvor HK Ultras var troppet op og havde antændt røgbomber og medbragt tromme og flag, og hyldede holdet med sang.

Det skete efter en overbevisende sejr på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg, der ellers var regnet som storfavoritter og af mange anses som en medaljekandidat i Herre Håndbold Ligaen. Sejren kom i en periode, hvor FHK er særdeles formstærke og nu står noteret for fire sejre i træk og har vundet fem ud af de seneste seks kampe.

Det er ikke gået stille for sig i Fredericia, hvor fansene gør alt hvad de kan for at bakke holdet op i en tid, hvor der er restriktioner på. Hjemme i thansen ARENA må der kun være omkring 400 tilskuere i hallen, og reglementet siger, at man ikke må komme til udekampene. Derfor har HK Ultras ved de seneste kampe, som holdet har vundet på udebane, stået klar ved hallen til at modtage spillerbussen.

Tirsdag aften havde omkring 20 inkarnerede fans taget turen ud til thansen ARENA, og selvom spillerne var forberedte på, at det kunne ske, var det tydeligt at se, at de ikke havde ventet den farverige modtagelse, som mest af alt lignede tilstande som man ser til fodboldkampe i udlandet.

Se øverst en video fra spillerbussens ankomst.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer