”Alle elever skal have erfaringer med arbejdslivet”: Det er målsætningen for uddannelsesudvalget i Fredericia Kommune. Med afsæt i uddannelsesudvalgets målsætning har UU Fredericia udviklet et koncept til erhvervspraktik, som vi er nu er ved at prøve af.

Projektet handler både om praktikforløb, hvor hele klasser kommer ud og prøver forskellige jobfunktioner på en virksomhed, individuelle praktikforløb og særlige forløb, hvor elever f.eks. er i praktik en dag om ugen.

For at gøre det let for de lokale virksomheder og eleverne at finde hinanden, har Fredericia Kommune investeret i portalen elevpraktik.dk. Her kan lokale virksomheder oprette sig og synliggøre de muligheder, de tilbyder for erhvervspraktik og klassebesøg. Elever og klasser kan så kontakte virksomhederne direkte via portalen og lave konkrete aftaler om praktikforløb i én eller flere dage, eller forløb for hele klasser.

Lancering af den nye portal foregik stille og roligt

Torsdag den 23. januar 2020 kl. 13.30 lancerede Fredericia Kommune åbningen af portalen hos Eigil Rasmussen a/s i Fredericia. Her var der repræsentanter fra Fredericia Kommune, Fredericia Håndværkerforening, IT-manden bag portalen og virksomheden selv.

Egil Rasmussen A/S er glad for den nye portal

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer