I går kunne AVISEN skrive, at en elev på Sct. Knuds Skole og Børnehave desværre var blevet ramt af coronavirus. Her til aften er det en lettet Skoleleder, Joachim Grundtvig, der kunne fortælle, at der var sket en fejl med den test, som eleven havde taget. Eleven er og har derfor ikke været smittet med COVID-19.

“Styrelsen for Patientsikkerhed og Smittesporing har i dag kontaktet os for at meddele, at eleven ikke var smittet med COVID-19. Det viser sig heldigvis, at der er sket en fejl med testen. Eleven er tilmed efterfølgende testet to gange for en sikkerheds skyld, og disse test er negative,” fortæller Skoleleder Joachim Grundtvig.

Skoleleder Joachim Grundtvig. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Hvordan har det været at skulle arbejde med denne problemstilling?

“Som vi tidligere har sagt, så følger vi alle de retningslinjer, som der udstikkes – og mere til. Vores elever, medarbejdere og forældre er gode til at følge alle anvisninger, og jeg er sikker på, at alle kan nikke genkendende til, hvor gode de mindste er,” siger Grundtvig og uddyber:

“Nu har vi så prøvet det med en positiv test. Nuvel var det en fejl, men vi kan konstatere, at vores beredskab fungerer efter kunstens regler. Det er bare en god afslutning på et par hektiske dage, at vi nu kan melde ud, at der ikke var noget. Nu kører vi på igen i morgen med fuld energi, smil, skoledag, skolefoto og livet går videre, naturligvis med alle de restriktioner, der skal overholdes.”

“Samtidig er testen af hele klassen aflyst, i det man ikke skønner det nødvendigt, som følge af fejlen. Samtidig har Sundhedsektoren en stor testaktivitet igang, hvorfor det er bedre at aflyse test nummer to af eleverne, da der ikke er nogen sag, skønnede myndighederne,” fortsætter skolelederen.

Hvad siger elever og forældre?

“De er meget glade og lettede. Jeg har ringet rundt til alle forældre i klassen for at informere dem om den glædelige nyhed. Det har været en god oplevelse. Men vi kan som sagt også konstatere, at vi reagerede, som vi skal,” slutter Joachim Grundtvig til AVISEN

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer